Welkom

Welkom bij BioFirmit!

BioFirmit is een biologisch organische meststof en een hulpstof voor slow-release van meststoffen. BioFirmit is een bijzonder effectief natuurproduct. Het stimuleert het natuurlijke verdedigingsmechanisme van de plant en zorgt voor een langzame afgifte en goede opname van meststoffen.

Lees verder op deze website voor meer informatie of bekijk de BioFirmit explainer hieronder voor een korte en duidelijke uitleg over BioFirmit.

Biologisch
Het product BioFirmit mag gebruikt worden in de Nederlandse biologische landbouw. Het voldoet aan de product evaluatie criteria voor de Duch input list (Reg. (EC) 834/2007) en mag voor de biologische teelt gebruik worden in de categorieën: Fertilizers, composts, soils and technical materials. Sub-categorie: Soil additives. De Nederlandse inputlijst is een openbaar register van commerciële producten (meststoffen, bodemverbeteraars, gewasbeschermingsmiddelen en aanverwante producten) die in de biologische landbouw in Nederland mogen worden gebruikt. Klik hier voor de inputlijst.