Nieuws

HortiContact in Gorinchem

Bezoek ons tijdens HortiContact in Gorinchem, standnummer 425 en 440. Stel ons uw vragen over bijvoorbeeld onze producten of kom gezellig even langs om bij te praten. Neem contact met ons op voor een gratis entreeticket.

Dinsdag 14 t/m donderdag 16 februari
Standnummer 425 en 440
Evenementenhal Gorinchem

Testresultaten Cultus Agro Advies positief

Enige tijd geleden heeft Cultus Agro Advies een test uitgevoerd met de vraag of de toepassing van ons biologische middel BioFirmit het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen kan verminderen in de strijd tegen aantastingen als gevolg van schimmelziekten. De cultivars 'Arthur Bell' en 'TomTom' werden in eerste instantie zes weken blootgesteld aan diverse plantziekten als valse en echte meeldauw, roest en sterroetdauw. Ook werd de gewasstand beoordeeld.

Lees meer...

Tests met BioFirmit

Momenteel is Cultus Agro Advies bezig met een test waarbij BioFirmit gespoten wordt op potrozen. Biofirmit wordt momenteel getest op de cultivar 'Arthur Bell' en cultivar 'TomTom'.

Lees meer...

Nieuwe website BioFirmit

De nieuwe website van BioFirmit is online. Bij Aquamar zijn we dagelijks bezig om onze dienstverlening te optimaliseren, zo ook online met onze vernieuwde website biofirmit.nl.

Lees meer...