BioFirmit GreenCare - Golfbanen

BioFirmit Greencare is een variant van BioFirmit speciaal ontwikkeld voor golfbanen.

Toepassing
BioFirmit GreenCare kan gebruikt worden tijdens het gehele seizoen met een dosering van 1-3 liter per hectare per 2 weken. Spuiten met bij voorkeur minimaal 500 liter water per hectare.
Goed schudden voor gebruik. Voor het beste resultaat niet-gechloreerd water gebruiken.

BioFirmit GreenCare maakt peroxidase aan. Normaal gesproken maken planten en grassen dit van nature aan, maar bij telen (in het geval van gras is dat het inzaaien) is dit natuurlijke afweersysteem verloren gegaan. Hierdoor krijgen ziektes de kans om zich te nestelen in het gras. BioFirmit GreenCare is een natuurlijk biologisch middel op basis van alginaten, welke de stof bevat die het peroxidase enzym aanmaakt. BioFirmit GreenCare spreekt dus de natuurlijke karakteristieken van de plant aan om zo het afweersysteem te verbeteren. Zodoende is dit een biologisch en ecologisch verantwoord middel om te komen tot een prachtige en gezonde green.

Productkenmerken

  • Verbeterde wortelontwikkeling en betere wortel massa
  • Stimulering groei-, bloei- en vruchtzetting
  • Verbeterde bodemstructuur
  • Betere zaad ontkieming
  • Kan worden gebruikt in de biologische teelt
  • Snellere green

BioFirmit GreenCare is niet giftig voor mensen, dieren en vissen. Het is volledig biologisch afbreekbaar en laat geen residuen achter op de planten/het gras. Het is volkomen natuurlijk, gebruiksvriendelijk en niet schadelijk voor het milieu en nuttige insecten.

Organische Meststof Productomschrijving
BioFirmit GreenCare is een 100% natuurlijk product en is met name geschikt voor duurzame landbouw en de biologische teelt van gewassen. BioFirmit GreenCare bestaat uit een unieke mix van micro-algen en geconcentreerde mineralen. BioFirmit GreenCare is een duurzame biofertilizer gebaseerd op de micro-alg Nannochloropsis gaditana, die in een volledig gecontroleerd fotobioreactorsysteem gekweekt wordt op prehistorisch zeewater dat compleet vrij is van chemische verontreinigingen en zware metalen. BioFirmit GreenCare bevat een hoge concentratie aan eiwitten, vetzuren, fosfolipiden, aminozuren, vitaminen, mineralen en andere micronutriënten. Met name het uitzonderlijk hoge gehalte aan het natuurlijke groeihormoon auxine uit de Nannochloropsis, maakt deze biofertilizer bij uitstek de ultieme wortel-, groei- en bloeistimulator. Het hoge gehalte aan natuurlijke organische vetzuren en fosfolipiden versterkt tevens de plant en verhoogt de weerstand. Het geconcentreerde natriumarme zeewater dat ook in de biofertilizer is verwerkt, zorgt voor een natuurlijke balans van waardevolle mineralen waaronder magnesium, mangaan, ijzer en zink.

 

BioFirmit GreenCare is verkrijgbaar bij:

Compagnieweg 5a
3771 NH Barneveld
Telefoon: +31 (0)342 550200
Fax: +31 (0)342 550201
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.prograss.nl